Mahalleliden taziye evindeki sorunun çözülmesi talebi

Siirt 27.04.2024 - 20:35, Güncelleme: 27.04.2024 - 20:35 1671 kez okundu.
 

Mahalleliden taziye evindeki sorunun çözülmesi talebi

Mahalle sakinleri sebebi bilinmeyen neden ötürü zemini su basan Fırat Mahallesi taziye evi için çalışma yürütülmesini istiyor.
Fırat Mahallesi Harran Caddesi üzerinde yer alan taziye evi, sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü su alıyor. Binanın zemin katında yer alan Fırat Mahallesi Taziye Evinin içiresi temizlenmesine rağmen kısa sürede suyla doluyor. Gazetemiz muhabirinin taziye evinin içerisinden aldığı izlenimlere göre içeriye dolan su giriş kapısı önünde yer alan mermerlerin altından sızıyor. Cenazesi nedeniyle taziye kabulünü burada yapan vatandaşların yoğun şikayetleri üzerine girdiğimiz  taziye evinin bir bölümünde beli oranda su olduğu ve kayma riskine karşı zemini son derece tehlikeli hale getirdiği görüldü. Kadınlara tahsis edilmiş olan taziye evinin kullanıldığı zamanlarda taziye sahipleri tarafından her 10 dakikada bir tekrarlı olarak zemine çekpas çekilmek zorunda kalınıyor. Fırat mahallesinde ikamet eden vatandaşlar belirtilen taziye evinin kullanışlı hale getirilmesi için yetkililerden çalışma yürütülmesini bekliyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Mahalle sakinleri sebebi bilinmeyen neden ötürü zemini su basan Fırat Mahallesi taziye evi için çalışma yürütülmesini istiyor.

Fırat Mahallesi Harran Caddesi üzerinde yer alan taziye evi, sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü su alıyor.

Binanın zemin katında yer alan Fırat Mahallesi Taziye Evinin içiresi temizlenmesine rağmen kısa sürede suyla doluyor.

Gazetemiz muhabirinin taziye evinin içerisinden aldığı izlenimlere göre içeriye dolan su giriş kapısı önünde yer alan mermerlerin altından sızıyor.

Cenazesi nedeniyle taziye kabulünü burada yapan vatandaşların yoğun şikayetleri üzerine girdiğimiz  taziye evinin bir bölümünde beli oranda su olduğu ve kayma riskine karşı zemini son derece tehlikeli hale getirdiği görüldü.

Kadınlara tahsis edilmiş olan taziye evinin kullanıldığı zamanlarda taziye sahipleri tarafından her 10 dakikada bir tekrarlı olarak zemine çekpas çekilmek zorunda kalınıyor.

Fırat mahallesinde ikamet eden vatandaşlar belirtilen taziye evinin kullanışlı hale getirilmesi için yetkililerden çalışma yürütülmesini bekliyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.