15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda tadilat çalışması

Kurtalan 03.03.2024 - 19:34, Güncelleme: 03.03.2024 - 19:34 9416+ kez okundu.
 

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda tadilat çalışması

Hava sıcaklıklarının günden güne arttığı Kurtalan’da Kurtalan Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkında yer alan süs havuzlarının iç ve dış seramik kaplamaları değiştiriliyor.
Kurtalan’ın oksijen deposu olan 15 Temmuz Demokrasi Parkında ilkbahar hazırlıklarına başlandı. Kurtalan Belediyesi tarafından yürütülen ilkbahar öncesi park bakım çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Parkında yer alan süs havuzlarının iç ve dış olmak üzere yeni seramik kaplamaların döşenmesi için kollar sıvandı. Yapılan çalışma ile birlikte süs havuzlarının buz mavisi rengine sahip eski seramik kaplamaları yerlerinden sökülürken çalışmanın kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Çalışmayı yürüten ekip görevlilerinden alınan bilgilerde yeni döşenecek olan seramik kaplamaların son derece kaliteli malzemeden üretildiği döşeme işi tamamlandıktan sonra su sızdırma özelliği kazandırılacağı öğrenildi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Hava sıcaklıklarının günden güne arttığı Kurtalan’da Kurtalan Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkında yer alan süs havuzlarının iç ve dış seramik kaplamaları değiştiriliyor.

Kurtalan’ın oksijen deposu olan 15 Temmuz Demokrasi Parkında ilkbahar hazırlıklarına başlandı. Kurtalan Belediyesi tarafından yürütülen ilkbahar öncesi park bakım çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Parkında yer alan süs havuzlarının iç ve dış olmak üzere yeni seramik kaplamaların döşenmesi için kollar sıvandı.

Yapılan çalışma ile birlikte süs havuzlarının buz mavisi rengine sahip eski seramik kaplamaları yerlerinden sökülürken çalışmanın kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Çalışmayı yürüten ekip görevlilerinden alınan bilgilerde yeni döşenecek olan seramik kaplamaların son derece kaliteli malzemeden üretildiği döşeme işi tamamlandıktan sonra su sızdırma özelliği kazandırılacağı öğrenildi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.