AK Parti Kurtalan’da seçim bürosunu açtı

Kurtalan 25.02.2024 - 18:27, Güncelleme: 25.02.2024 - 18:27 5865+ kez okundu.
 

AK Parti Kurtalan’da seçim bürosunu açtı

AK Parti Kurtalan’da yerel seçimlere yönelik propaganda sürecini yöneteceği lokalin açılışını yaptı.
AK Parti Kurtalan’da seçim lokali açılışı gerçekleştirdi. Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen çalış programına Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’da katılarak Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay için destek talebinde bulundu. Açılış programı kapsamında konuşma yapan Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç; Kurtalan’ı Ak Parti Belediyeciliğiyle yönetmeye talip olduklarını söylerken ilçenin gelişim ve dönüşümünün buna bağlı olduğunu belirtti. Oğlaç, Kurtalan’ın Siirt için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirirken, şehrin hak ettiği konuma ulaştırılmasının Ak Parti hizmet anlayışından geçtiğine atıf yaptı. Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan ise yaptığı konuşmada “Bizler Kurtalan halkıyla gurur duyuyoruz. 35 gün aralıksız çalışıp Kurtalan’ı hizmet belediyeciliğine, ensar belediyeciliğine kavuşturacağız.” dedi. Özturan’ın yaptığı açıklamalar sonrası söz alan Nevzat Karaatay; Kurtalan halkını saygı, sevgi ve muhabbetle selamladığını söyleyerek, geçmişte verdiği sözlerinin yüzde 99’unu gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Allahın izniyle hizmette kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gördüğünüz gibi bıraktığımız yerden sonra Kurtalan’da hayat durmuş, su yok, hizmet yok. Biz geldiğimizde bu bütün sorunları çözeceğiz Kurtalan’ı yaşanılabilir bir şehir haline getireceği.” dedi. Karaatay, tek dertlerinin Kurtalan’a hizmet olduğunu söylerken hizmet aşkıyla ilçeyi geliştireceklerini söyledi. Konuşmasının ileriki fasıllarında Projelerine değinen Karaatay; “Kurtalan’a yeni projeler yapacağız, bu projelerimiz 7’den 70’e her kesime hitap edecek, önceliğimiz su sorunu olmak üzere sosyal tesisler, taziye evlerinin kapsamlı hale getirilmesi, Sümer Mahallesinin kentsel dönüşümü, Tren Garı istasyon alanın kompleksli bir yapıya dönüştürülmesi, Jandarma alanın halkın yararına kullanılması, üniversiteli gençlere ulaşım imkanı. Gibi onlarca projemizi hayata geçireceğiz. Daha önce yaptık seçilirsek bir daha yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” şeklinde ifadelere yer verdi. (Abdulaziz ÖZCAN)
AK Parti Kurtalan’da yerel seçimlere yönelik propaganda sürecini yöneteceği lokalin açılışını yaptı.

AK Parti Kurtalan’da seçim lokali açılışı gerçekleştirdi. Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen çalış programına Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’da katılarak Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay için destek talebinde bulundu.

Açılış programı kapsamında konuşma yapan Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç; Kurtalan’ı Ak Parti Belediyeciliğiyle yönetmeye talip olduklarını söylerken ilçenin gelişim ve dönüşümünün buna bağlı olduğunu belirtti.

Oğlaç, Kurtalan’ın Siirt için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirirken, şehrin hak ettiği konuma ulaştırılmasının Ak Parti hizmet anlayışından geçtiğine atıf yaptı.

Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan ise yaptığı konuşmada “Bizler Kurtalan halkıyla gurur duyuyoruz. 35 gün aralıksız çalışıp Kurtalan’ı hizmet belediyeciliğine, ensar belediyeciliğine kavuşturacağız.” dedi.

Özturan’ın yaptığı açıklamalar sonrası söz alan Nevzat Karaatay; Kurtalan halkını saygı, sevgi ve muhabbetle selamladığını söyleyerek, geçmişte verdiği sözlerinin yüzde 99’unu gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Allahın izniyle hizmette kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gördüğünüz gibi bıraktığımız yerden sonra Kurtalan’da hayat durmuş, su yok, hizmet yok. Biz geldiğimizde bu bütün sorunları çözeceğiz Kurtalan’ı yaşanılabilir bir şehir haline getireceği.” dedi.

Karaatay, tek dertlerinin Kurtalan’a hizmet olduğunu söylerken hizmet aşkıyla ilçeyi geliştireceklerini söyledi.

Konuşmasının ileriki fasıllarında Projelerine değinen Karaatay; “Kurtalan’a yeni projeler yapacağız, bu projelerimiz 7’den 70’e her kesime hitap edecek, önceliğimiz su sorunu olmak üzere sosyal tesisler, taziye evlerinin kapsamlı hale getirilmesi, Sümer Mahallesinin kentsel dönüşümü, Tren Garı istasyon alanın kompleksli bir yapıya dönüştürülmesi, Jandarma alanın halkın yararına kullanılması, üniversiteli gençlere ulaşım imkanı. Gibi onlarca projemizi hayata geçireceğiz. Daha önce yaptık seçilirsek bir daha yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.