Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurtalan’da miting gerçekleştirdi

Kurtalan 24.03.2024 - 19:55, Güncelleme: 24.03.2024 - 19:55 5648+ kez okundu.
 

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurtalan’da miting gerçekleştirdi

Kurtalan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mahfuz Ayebe merakla beklenen seçim mitingini gerçekleştirdi. “Halk hareketini başlatmış bulunmaktayız” dedi.
Kurtalan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mahfuz Ayebe seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mitingle seçmenlere selendi. Ahmede Hane Parkı Yanı 1 Numaralı Miting Alanında gerçekleşen mitinge çok sayıda kişi katıldığı gözlemlenirken alkışlar eşliğinde kamyonet kasasına çıkarak seçmenlere hitapta bulunan Ayebe, “Halk hareketini başlatmış bulunmaktayız” dedi. Ayebe; “Değerli halkım biliyorsunuz ki sizin ininizle buraya kadar geldim. Ve sağladığınız destekle adaylığımı koydum. Belediye Başkanı olarak oraya gittiğimizde sizler rahatlıkla geleceksiniz. Halkçı olduğumuz için mazlum gariban halkımız için oraya gideceğiz. Haksızlığa karşı mücadele edeceğiz. Hepimiz buralıyız 60-70 yıldır bir tane başkan bir tane ağaç dikmiş mi? Bu halk bunu hak edecek ne yaptı.” dedi.  “Biz niye Trabzon’un of ilçesi olmayalım, biz niye İstanbul’un Bağcılar ilçesi olmayalım, biz niye Ankara’nın Çankaya’sı olmayalım, bu halk bunu hak edecek ne yaptı. Bunlar vampirdir, kanımızı emiyorlar. Allah’tan korkmuyorlar, bu halkın hakkını yiyorlar. Biz bunları önleyeceğiz.” açıklamasında bulunan Ayebe, “Ben İlahi Hak yolunda girdim bu işe oyunuzu verseniz de vermeseniz de canınız sağ olsun ifadelerini kulandı.” açıklamasında bulundu. Hiçbir maddi kazancının olmadığını da dile getiren Ayebe; “Görüyorsunuz ki kravat takmadım. Büyük bir maddi gelirimde yok. Bu seçime girerken arabamın arka ve ön camına astığım 2 tane afişim vardı. Ona bile tahammül etmediler yırtıp attılar.” şeklinde sözler sarf etti. Belediyenin halka ait olduğuna değinen Ayebe; “Belediye kimsenin babasının işkur binası değil. Belediyenin bazı personelleri belediye araçlarını kendi kişisel işlerinde kullanıyor. Kayyum ilçeye bir şey yapmadı. Çarşıya pavyon ışığı yapmışlar.” ifadelerini kullandı. Belediye başkanı olarak seçildiğinde Kurtalan’ın su sorununu tasarruf anlayışıyla çözeceğini belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayebe, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diyerek miting konuşmasını tamamladı. Ayebe, miting sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi. (Mehmet Sadık AKSOY)  
Kurtalan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mahfuz Ayebe merakla beklenen seçim mitingini gerçekleştirdi. “Halk hareketini başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Kurtalan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mahfuz Ayebe seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mitingle seçmenlere selendi.

Ahmede Hane Parkı Yanı 1 Numaralı Miting Alanında gerçekleşen mitinge çok sayıda kişi katıldığı gözlemlenirken alkışlar eşliğinde kamyonet kasasına çıkarak seçmenlere hitapta bulunan Ayebe, “Halk hareketini başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Ayebe; “Değerli halkım biliyorsunuz ki sizin ininizle buraya kadar geldim. Ve sağladığınız destekle adaylığımı koydum. Belediye Başkanı olarak oraya gittiğimizde sizler rahatlıkla geleceksiniz. Halkçı olduğumuz için mazlum gariban halkımız için oraya gideceğiz. Haksızlığa karşı mücadele edeceğiz. Hepimiz buralıyız 60-70 yıldır bir tane başkan bir tane ağaç dikmiş mi? Bu halk bunu hak edecek ne yaptı.” dedi.

 “Biz niye Trabzon’un of ilçesi olmayalım, biz niye İstanbul’un Bağcılar ilçesi olmayalım, biz niye Ankara’nın Çankaya’sı olmayalım, bu halk bunu hak edecek ne yaptı. Bunlar vampirdir, kanımızı emiyorlar. Allah’tan korkmuyorlar, bu halkın hakkını yiyorlar. Biz bunları önleyeceğiz.” açıklamasında bulunan Ayebe, “Ben İlahi Hak yolunda girdim bu işe oyunuzu verseniz de vermeseniz de canınız sağ olsun ifadelerini kulandı.” açıklamasında bulundu.

Hiçbir maddi kazancının olmadığını da dile getiren Ayebe; “Görüyorsunuz ki kravat takmadım. Büyük bir maddi gelirimde yok. Bu seçime girerken arabamın arka ve ön camına astığım 2 tane afişim vardı. Ona bile tahammül etmediler yırtıp attılar.” şeklinde sözler sarf etti.

Belediyenin halka ait olduğuna değinen Ayebe; “Belediye kimsenin babasının işkur binası değil. Belediyenin bazı personelleri belediye araçlarını kendi kişisel işlerinde kullanıyor. Kayyum ilçeye bir şey yapmadı. Çarşıya pavyon ışığı yapmışlar.” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanı olarak seçildiğinde Kurtalan’ın su sorununu tasarruf anlayışıyla çözeceğini belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayebe, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diyerek miting konuşmasını tamamladı.

Ayebe, miting sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.