Bingöl, Pazarcı esnafını ziyaret etti

Kurtalan 06.03.2024 - 20:01, Güncelleme: 06.03.2024 - 20:01 5787+ kez okundu.
 

Bingöl, Pazarcı esnafını ziyaret etti

Belediye Başkan Adaylarının seçime yönelik çalışmaları sürerken DEM Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl pazarcı esnafı ziyaret etti.
DEM Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl seçim çalışmaları kapsamında Fırat Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Yaptığı ziyaretle pazarcı esnafın talep ve isteklerini dinleyen Bingöl, “31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde halkımızın desteği iradesi ile birlikte seçildiğimizde ilçemizde emek veren sektörler arasında yer alan pazarcı esnafın talep ve isteklerini her zaman göz önünde bulunduracağız. Pazarcı esnafımızla ilgili yapacağımız çalışmalarda karar alma sürecinde etkin rol oynamalarına öncelik göstereceğiz.” dedi. İlçede emek veren, üreten gelişime katkı sunan herkesin kendileri için değerli olduğunu söyleyen Bingöl, “Emekçi kesimin ilçemize sunduğu katkılar son derece değerlidir. Bu değer çerçevesinde faaliyetlerini rahatlıkla yapabilecekleri her türlü koşul ve imkanları kendilerine sağlama sözünü veriyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)  
Belediye Başkan Adaylarının seçime yönelik çalışmaları sürerken DEM Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl pazarcı esnafı ziyaret etti.

DEM Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl seçim çalışmaları kapsamında Fırat Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Yaptığı ziyaretle pazarcı esnafın talep ve isteklerini dinleyen Bingöl, “31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde halkımızın desteği iradesi ile birlikte seçildiğimizde ilçemizde emek veren sektörler arasında yer alan pazarcı esnafın talep ve isteklerini her zaman göz önünde bulunduracağız. Pazarcı esnafımızla ilgili yapacağımız çalışmalarda karar alma sürecinde etkin rol oynamalarına öncelik göstereceğiz.” dedi.

İlçede emek veren, üreten gelişime katkı sunan herkesin kendileri için değerli olduğunu söyleyen Bingöl, “Emekçi kesimin ilçemize sunduğu katkılar son derece değerlidir. Bu değer çerçevesinde faaliyetlerini rahatlıkla yapabilecekleri her türlü koşul ve imkanları kendilerine sağlama sözünü veriyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.