Bingöl ve Aktin: “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun”

Kurtalan 01.04.2024 - 17:39, Güncelleme: 01.04.2024 - 17:39 4161 kez okundu.
 

Bingöl ve Aktin: “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun”

Kurtalan Dem Parti Belediye Eş Başkanları Bingöl ve Aktin, seçmenlerin iradesiyle ve büyük bir oy farkıyla seçimi kazandıklarına vurgu yaparak “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun” dediler.
Dün gerçekleşen yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimin galibi olan DEM Parti Kurtalan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin teşekkür mesajı yayımlayarak Kurtalan halkına teşekkür etti. Resmi olmayan sonuçlara dün gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kurtalan Belediyesi Eşbaşkanlığını kazanan Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin teşekkür mesajı yayımladı. Yayınlanan teşekkür mesajında Bingöl ve Aktin, DEM Partinin Kurtalanlı seçmenlerin iradesiyle ve büyük bir oy farkıyla seçimi kazandığına vurgu yaparak “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun.” dedi. Mesajın devamında sağduyulu olunması gerektiğini aktaran ikili seçim zaferinin bütün Kurtalan halkı için hayırlara vesile olmasını diledi. Yayınlanan mesajda şu sözlere yer verildi; “Dün saat 07.00’da başlayan ve öğleden sonra 16.00’da tamamlanan yerel seçimlerin galibi olmamızı sağlayan değerli Kurtalan halkımız, iradesinin türlü türlü hilelere karşı ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Kurtalan halkı üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmiş ve Belediye Başkanlığını bizlere layık görmüştür. İlçemizin her kesiminden oy aldığımızı, herkesin bizlere büyük teveccüh gösterdiğinin bilincindeyiz, buradan bütün seçmenlerimize sesleniyoruz. Belediyemizi hep beraber DEM Parti belediyecilik politikaları çizgisinde adil, eşit, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz. Kurtalan Belediyesi halkımızın belediyesidir dolayısıyla karar alma mekanizmaları içerisinde her kesimden insanımızın yer almalarını sağlayacağız. Halkımızın sorunlarına kulak kesilmek ve çözümü noktasında adımlar atmayı üzerimize vazife olarak biliyoruz. Sahalarda söylediğimiz gibi örnek belediyecilik hedefimiz doğrultusunda ilerlerken şehrimizin daha yaşanılabilir ve gelecek vadeden bir yer haline gelmesi için bütün çabamızı ortaya koyacağız. Belediye Başkanlığı dönemimiz boyunca bir kesimi değil her kesimi kucaklayacak güzel şehrimiz için var gücümüzle kolektif bir tutum içerisinde çalışacağız. Bu bağlamda 3 ay boyunca bizlerle beraber emek vererek mahalle mahalle sokak sokak ve ev ev gezip çalışmalarımızda aktif rol oynayan arkadaşlarımızı ve evinin kapısını dolayısıyla gönlünü bizlere açan değerli Kurtalan halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” (Mehmet Sadık AKSOY)  
Kurtalan Dem Parti Belediye Eş Başkanları Bingöl ve Aktin, seçmenlerin iradesiyle ve büyük bir oy farkıyla seçimi kazandıklarına vurgu yaparak “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun” dediler.

Dün gerçekleşen yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimin galibi olan DEM Parti Kurtalan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin teşekkür mesajı yayımlayarak Kurtalan halkına teşekkür etti.

Resmi olmayan sonuçlara dün gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kurtalan Belediyesi Eşbaşkanlığını kazanan Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin teşekkür mesajı yayımladı.

Yayınlanan teşekkür mesajında Bingöl ve Aktin, DEM Partinin Kurtalanlı seçmenlerin iradesiyle ve büyük bir oy farkıyla seçimi kazandığına vurgu yaparak “Bu zafer Kurtalan halkınındır, kutlu olsun.” dedi.

Mesajın devamında sağduyulu olunması gerektiğini aktaran ikili seçim zaferinin bütün Kurtalan halkı için hayırlara vesile olmasını diledi.

Yayınlanan mesajda şu sözlere yer verildi; “Dün saat 07.00’da başlayan ve öğleden sonra 16.00’da tamamlanan yerel seçimlerin galibi olmamızı sağlayan değerli Kurtalan halkımız, iradesinin türlü türlü hilelere karşı ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Kurtalan halkı üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmiş ve Belediye Başkanlığını bizlere layık görmüştür. İlçemizin her kesiminden oy aldığımızı, herkesin bizlere büyük teveccüh gösterdiğinin bilincindeyiz, buradan bütün seçmenlerimize sesleniyoruz. Belediyemizi hep beraber DEM Parti belediyecilik politikaları çizgisinde adil, eşit, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz. Kurtalan Belediyesi halkımızın belediyesidir dolayısıyla karar alma mekanizmaları içerisinde her kesimden insanımızın yer almalarını sağlayacağız. Halkımızın sorunlarına kulak kesilmek ve çözümü noktasında adımlar atmayı üzerimize vazife olarak biliyoruz. Sahalarda söylediğimiz gibi örnek belediyecilik hedefimiz doğrultusunda ilerlerken şehrimizin daha yaşanılabilir ve gelecek vadeden bir yer haline gelmesi için bütün çabamızı ortaya koyacağız. Belediye Başkanlığı dönemimiz boyunca bir kesimi değil her kesimi kucaklayacak güzel şehrimiz için var gücümüzle kolektif bir tutum içerisinde çalışacağız. Bu bağlamda 3 ay boyunca bizlerle beraber emek vererek mahalle mahalle sokak sokak ve ev ev gezip çalışmalarımızda aktif rol oynayan arkadaşlarımızı ve evinin kapısını dolayısıyla gönlünü bizlere açan değerli Kurtalan halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.