Bingöl ve Aktin teşekkür mesajı yayımladı

Kurtalan 30.03.2024 - 16:30, Güncelleme: 30.03.2024 - 17:29 2316+ kez okundu.
 

Bingöl ve Aktin teşekkür mesajı yayımladı

DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, mitinge katılanları teşekkür etti.
DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, DEM Partinin Kurtalan’da gerçekleştirdiği miting sonrası teşekkür mesajı yayımlayarak mitinge katılım gösteren herkese teşekkür etti. Bingöl ve Aktin teşekkür mesajlarında propaganda süreci içerisinde Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev kendileriyle birlikte gezerek çalışmalarda aktif rol oynayan gençleri ve partilileri de unutmazken “Aynı kararlık ve tutum içerisinde buraya gelemeyip de gönlü bizden, yani kendilerinden yana olanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Bingöl ve Aktin teşekkür mesajının devamında şu ifadeleri kaydetti; “Haftalardır sürdürmüş olduğumuz seçim süreci içerisinde ilk günkü heyecanla yürüttüğümüz çalışmaların sonuncusu olan büyük mitingimizi kazasız belasız bir şekilde bu gün gerçekleştirmiş olduk. Halkımızın bizlere karşı olan teveccühünün miting alanına sığmadığını misafirlerimiz nezdinde görmek bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Bu bağlamda yarınki seçimde zaferle çıkacağımıza yönelik olan inancımız katlanarak kuvvetlendi. Demokrasi şölenine dönüşen mitingimize katılan bütün misafirlerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” (Mehmet Sadık AKSOY)
DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, mitinge katılanları teşekkür etti.

DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, DEM Partinin Kurtalan’da gerçekleştirdiği miting sonrası teşekkür mesajı yayımlayarak mitinge katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Bingöl ve Aktin teşekkür mesajlarında propaganda süreci içerisinde Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev kendileriyle birlikte gezerek çalışmalarda aktif rol oynayan gençleri ve partilileri de unutmazken “Aynı kararlık ve tutum içerisinde buraya gelemeyip de gönlü bizden, yani kendilerinden yana olanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Bingöl ve Aktin teşekkür mesajının devamında şu ifadeleri kaydetti; “Haftalardır sürdürmüş olduğumuz seçim süreci içerisinde ilk günkü heyecanla yürüttüğümüz çalışmaların sonuncusu olan büyük mitingimizi kazasız belasız bir şekilde bu gün gerçekleştirmiş olduk. Halkımızın bizlere karşı olan teveccühünün miting alanına sığmadığını misafirlerimiz nezdinde görmek bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Bu bağlamda yarınki seçimde zaferle çıkacağımıza yönelik olan inancımız katlanarak kuvvetlendi. Demokrasi şölenine dönüşen mitingimize katılan bütün misafirlerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.