Bingöl ve Aktin’den Kadir Gecesi Mesajı

Kurtalan 05.04.2024 - 22:02, Güncelleme: 05.04.2024 - 22:02 2957 kez okundu.
 

Bingöl ve Aktin’den Kadir Gecesi Mesajı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Bugün mazbatalarını alarak göreve başlayan Eş Başkanlar Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Eş başkanlar yayımladıkları mesajda bin aydan hayırlı Kadir Gecesinin Kurtalan halkına barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Bingöl ve Aktin yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdi: “Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce mevlaya sunacağı, affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanacağı kutsal bir gecesidir. Genelde tüm Türkiye halklarının özelde de Kurtalanlı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, barışa ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyoruz.”  (Abdulaziz ÖZCAN)
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Bugün mazbatalarını alarak göreve başlayan Eş Başkanlar Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Eş başkanlar yayımladıkları mesajda bin aydan hayırlı Kadir Gecesinin Kurtalan halkına barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Bingöl ve Aktin yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce mevlaya sunacağı, affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanacağı kutsal bir gecesidir. Genelde tüm Türkiye halklarının özelde de Kurtalanlı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, barışa ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyoruz.” 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.