DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başka Adayı Aktin’den Kadın Şölenine davet mesajı

Kurtalan 02.03.2024 - 22:05, Güncelleme: 02.03.2024 - 22:08 8667+ kez okundu.
 

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başka Adayı Aktin’den Kadın Şölenine davet mesajı

Kadın birliği ve dayanışmasının sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle DEM Parti Kurtalan’da Kadın Şöleni gerçekleştiriyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle DEM Parti Kurtalan’da Kadın Şöleni gerçekleştiriyor.  Yarın saat 12.00’de DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalinde gerçekleşecek olan Kadın Şöleni öncesi davet mesajı yayımlayan DEM Parti Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin; mesajında kadın dayanışmasına vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi.  “Kadın dayanışmasının toplumsal yapının şekillenmesinde önemli rol oynadığı bilincindeyiz. DEM Parti olarak kadınların toplumsal hiyerarşi içerisinde önemli yerlere gelmesi, kadın varlığının gözetilmesi ve bu durumun siyasal zeminde de benimsenmesi her zaman hedeflerimiz doğrultusunda olmuştur. Bu doğrultuda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Kurtalan’da DEM Parti olarak Kadın Şöleni ile ilçemizdeki kadınlarla buluşacağız. Bu kapsamda Siirt Milletvekilimiz Sabahat Erdoğan Sarıtaş’ında katılımlarıyla Yarın saat 12.00’da partimizin Kurtalan Seçim Lokalinde gerçekleşecek olan Kadın Şölenimize bütün Kurtalanlı kadın arkadaşlarımız davetlidir.” (Abdulaziz ÖZCAN)
Kadın birliği ve dayanışmasının sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle DEM Parti Kurtalan’da Kadın Şöleni gerçekleştiriyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle DEM Parti Kurtalan’da Kadın Şöleni gerçekleştiriyor.

 Yarın saat 12.00’de DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalinde gerçekleşecek olan Kadın Şöleni öncesi davet mesajı yayımlayan DEM Parti Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin; mesajında kadın dayanışmasına vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi. 

“Kadın dayanışmasının toplumsal yapının şekillenmesinde önemli rol oynadığı bilincindeyiz. DEM Parti olarak kadınların toplumsal hiyerarşi içerisinde önemli yerlere gelmesi, kadın varlığının gözetilmesi ve bu durumun siyasal zeminde de benimsenmesi her zaman hedeflerimiz doğrultusunda olmuştur. Bu doğrultuda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Kurtalan’da DEM Parti olarak Kadın Şöleni ile ilçemizdeki kadınlarla buluşacağız. Bu kapsamda Siirt Milletvekilimiz Sabahat Erdoğan Sarıtaş’ında katılımlarıyla Yarın saat 12.00’da partimizin Kurtalan Seçim Lokalinde gerçekleşecek olan Kadın Şölenimize bütün Kurtalanlı kadın arkadaşlarımız davetlidir.”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.