DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını aldı (Görüntülü Haber)

Kurtalan 05.04.2024 - 16:43, Güncelleme: 05.04.2024 - 16:56 3944 kez okundu.
 

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını aldı (Görüntülü Haber)

DEM Parti'den Kurtalan Belediye Eş Başkanı seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, mazbatalarını aldı.
Beraberinde Belediye Meclis üyesi üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Kurtalan Adliyesine gelen Bingöl ve Aktin İlçe Seçim Kurulu tarafından matbataları verildi. Bingöl ve beraberindekiler daha sonra Kurtalan Kaymakamlığı’ndan Belediyeye kadar yürüdü. Başkanlık makamında partililerin çiçekle karşıladığı Bingöl ve Aktin tebrikleri kabul etti. DEM Parti Siirt İl Eş Başkanı Eşref Tekin Belediye bahçesinde toplanan partililere seslendi. Tekin, burada yaptığı konuşmada, halkın iradesine saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Kurtalan Belediye Eş Başkanı Sadiye Aktin ise halkın iradesiyle seçilerek göreve başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eş Başkan Ali Rıza Bingöl de Belediye makamının kimsenin makamı olmadığını vurgulayarak; “Kurtalan’da siyasetin vizyonunu değiştireceğiz. Kurtalan’da ahlakımızla, vicdanımız adaletle yöneteceğiz. DEM Parti’nin siyasetiyle yöneteceğiz. Kimseyi kırmayacağız. Kimseyi incitmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Bingöl, kendisine oy veren vermeyen tüm Kurtalan halkına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.   (Mehmet Sadık AKSOY)
DEM Parti'den Kurtalan Belediye Eş Başkanı seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, mazbatalarını aldı.

Beraberinde Belediye Meclis üyesi üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Kurtalan Adliyesine gelen Bingöl ve Aktin İlçe Seçim Kurulu tarafından matbataları verildi.

Bingöl ve beraberindekiler daha sonra Kurtalan Kaymakamlığı’ndan Belediyeye kadar yürüdü.

Başkanlık makamında partililerin çiçekle karşıladığı Bingöl ve Aktin tebrikleri kabul etti.

DEM Parti Siirt İl Eş Başkanı Eşref Tekin Belediye bahçesinde toplanan partililere seslendi.

Tekin, burada yaptığı konuşmada, halkın iradesine saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Kurtalan Belediye Eş Başkanı Sadiye Aktin ise halkın iradesiyle seçilerek göreve başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Eş Başkan Ali Rıza Bingöl de Belediye makamının kimsenin makamı olmadığını vurgulayarak;

“Kurtalan’da siyasetin vizyonunu değiştireceğiz. Kurtalan’da ahlakımızla, vicdanımız adaletle yöneteceğiz. DEM Parti’nin siyasetiyle yöneteceğiz. Kimseyi kırmayacağız. Kimseyi incitmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bingöl, kendisine oy veren vermeyen tüm Kurtalan halkına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.