DEM Parti, Kurtalan’da seçim zaferini halaylarla kutladı

Kurtalan 31.03.2024 - 22:20, Güncelleme: 31.03.2024 - 22:20 3063+ kez okundu.
 

DEM Parti, Kurtalan’da seçim zaferini halaylarla kutladı

Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi kazanan DEM Parti zaferini halaylarla kutladı.
Bu gün gerçekleşen yerel seçimlerde Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi kazanan DEM Parti olurken DEM Parti Kurtalan seçim lokali önünde halaylarla kutlama gerçekleşti. Bu gün saat 07.00’da başlayan öğleden sonra saat 16.00’da tamamlanan yerel seçimler sonucu DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan Belediye Başkanı olarak seçildi. Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi önde götüren DEM Partililer seçim lokali önünde toplanarak kutlama gerçekleştirdi. Gerçekleşen kutlamada konuşma yapan DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin, taşımalı oylara rağmen Kurtalanlı seçmenlerin iradesinin seçimde galip geldiğini belirterek belediyeyi hep beraber yöneteceğiz mesajı verdiler. DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayı Sadiye Aktin kutlama programında Kürtçe yaptığı konuşmada “Değerli Kurtalanlı seçmenlerimiz bizi 2’inci defadır seçiyorsunuz. Çok mutluyum ne diyeceğimi bilmiyorum. Hep beraber direne direne kazandık. Bu barış halkımızın başarısıdır. Zaman bizim zamanımızdır.” dedi. DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayı Ali Rıza Bingöl’de Kürtçe yaptığı konuşmada “Hepinizi bu yoğun çalışmanızdan ötürü çok tebrik ediyorum. Türkçede bir söz vardır beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. 3 aya yakındır bu halk sadece kapısını değil bütün gönlünü bizlere açmıştır. Bizler sizlerden çok memnunuz bizi onurlandırdınız. 3 ay boyunca haram oylarla kazanamayacaksınız, haram oylarla bu halkın iradesini yok edemeyeceksiniz. Başarı siz onurlu seçmenlerimiz, bunu kutlamakta sizin en doğal hakkınız. Bu kutlamayı yaparken provakatörlüğe ve taşkınlığa neden olmayalım. Hepimiz birbirimizin arkadaşıyız hemşerisiyiz.” sözlerini kullandı. (Abdulazi ÖZCAN)  
Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi kazanan DEM Parti zaferini halaylarla kutladı.

Bu gün gerçekleşen yerel seçimlerde Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi kazanan DEM Parti olurken DEM Parti Kurtalan seçim lokali önünde halaylarla kutlama gerçekleşti.

Bu gün saat 07.00’da başlayan öğleden sonra saat 16.00’da tamamlanan yerel seçimler sonucu DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan Belediye Başkanı olarak seçildi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Kurtalan’da seçimi önde götüren DEM Partililer seçim lokali önünde toplanarak kutlama gerçekleştirdi.

Gerçekleşen kutlamada konuşma yapan DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin, taşımalı oylara rağmen Kurtalanlı seçmenlerin iradesinin seçimde galip geldiğini belirterek belediyeyi hep beraber yöneteceğiz mesajı verdiler.

DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayı Sadiye Aktin kutlama programında Kürtçe yaptığı konuşmada “Değerli Kurtalanlı seçmenlerimiz bizi 2’inci defadır seçiyorsunuz. Çok mutluyum ne diyeceğimi bilmiyorum. Hep beraber direne direne kazandık. Bu barış halkımızın başarısıdır. Zaman bizim zamanımızdır.” dedi.

DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayı Ali Rıza Bingöl’de Kürtçe yaptığı konuşmada “Hepinizi bu yoğun çalışmanızdan ötürü çok tebrik ediyorum. Türkçede bir söz vardır beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. 3 aya yakındır bu halk sadece kapısını değil bütün gönlünü bizlere açmıştır. Bizler sizlerden çok memnunuz bizi onurlandırdınız. 3 ay boyunca haram oylarla kazanamayacaksınız, haram oylarla bu halkın iradesini yok edemeyeceksiniz. Başarı siz onurlu seçmenlerimiz, bunu kutlamakta sizin en doğal hakkınız. Bu kutlamayı yaparken provakatörlüğe ve taşkınlığa neden olmayalım. Hepimiz birbirimizin arkadaşıyız hemşerisiyiz.” sözlerini kullandı.

(Abdulazi ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.