DEM Parti’de iftar programı düzenlendi

Kurtalan 12.03.2024 - 19:38, Güncelleme: 12.03.2024 - 19:38 7108+ kez okundu.
 

DEM Parti’de iftar programı düzenlendi

DEM Parti Kurtalan Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Parti (DEM) Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl partililerle iftarda bir araya geldi. Parti lokalinde düzenlenen iftar programı sonrası konuşan Bingöl, seçime kısa bir süre kaldığını ve çalışmaların arttırılarak devam ettiğini belirterek, “31 Mart’a sayılı günler kaldı. Seçimden galip çıkarak halkımıza hizmete başlamak için sabırsızlanıyoruz. Partimizin tüm bileşenleriyle gece gündüz çalışarak, kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.   (Abdulaziz ÖZCAN)
DEM Parti Kurtalan Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Parti (DEM) Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl partililerle iftarda bir araya geldi.

Parti lokalinde düzenlenen iftar programı sonrası konuşan Bingöl, seçime kısa bir süre kaldığını ve çalışmaların arttırılarak devam ettiğini belirterek,

“31 Mart’a sayılı günler kaldı. Seçimden galip çıkarak halkımıza hizmete başlamak için sabırsızlanıyoruz. Partimizin tüm bileşenleriyle gece gündüz çalışarak, kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.