Gergerlioğlu Kurtalan’da konuştu: (Görüntülü Haber)

Kurtalan 27.03.2024 - 20:53, Güncelleme: 27.03.2024 - 20:53 3143+ kez okundu.
 

Gergerlioğlu Kurtalan’da konuştu: (Görüntülü Haber)

“Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar"
DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Kurtalan’da yaptığı konuşmada “Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar” dedi. DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret eden DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adaylarına tam desteğini sundu. DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret ederek halk buluşması gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaret programında DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’den partinin ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Gergerlioğlu, kendilerine tam destek verdiğini belirtti. Yaptığı ziyarette seçmenlerle de bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar. İşte beni hatırlıyorsunuz üç yıl önce bugünlerdi. Sizlerin tüm milyonların iradesiyle ben ve arkadaşlarım meclisteydik, bir kumpas davasıyla beni bir sabah namazı vaktinde beni nasıl meclisten çıkarttıklarını bu halk gördü. Ama bu halkın iradesiyle atıldığımız o zindanlardan çıktık geldik ve yine sizin karşınızdayız. İşte bu halkın gücü ve iradesidir kimse bunu ezemez kimse buna karşı gelemez. Ben ve tüm arkadaşlarım mecliste sizi temsil etmek için canla başla çalışıyoruz. Gayret ediyor yoğun bir mücadele veriyoruz şimdide bu mücadele yerel seçimlerde bu sahalarda. Ben Kocaeli Milletvekiliyim ve Kocaeli’de çalışmalarımızı devam ettirdik ve ardından bölgenizi geldik. Dün 2 gün boyunca muştaydım, bu gün Siirt’teyim yarın Çermik sonra Şanlıurfa’da tüm sahayı dolaşıyoruz, çok güçlü bin heyecan görüyoruz. Kurtalan’da olduğu gibi güçlü bir heyecan azim görüyoruz. İşte Başkanlarımız burada işte Kayyum atanan Başkanımız burada ne yaparsa yapsınlar engelleyemeyecekler, Kayyum atayıp engellemeye çalıştılar halkın iradesine darbe vurdular halkın malını parasını talan ettiler biz her yerde bunu görüyoruz. Halkın menfaati için tekbir şey yapmayanlar halkın parasını heryerde talan ettiler. Rezil rüsva oldular verecek tek cevapları yok ama biz cevabını 31 Mart günü vereceğiz. İşte yanımda Sadiye Başkanım Ali Rıza Başkanım onları Kurtalan Belediye eş başkanları olarak atayacağız. 31 Mart akşamı zaferimizi bu sahalarda kutluyoruz, 1 Nisan sabahı demli çaylarımızı belediye başkanlığı binasında içiyoruz. Bu güçlü iradenin karşısında hiç kimse duramaz. ” ifadelerini kullandı. Gergerlioğlu daha sonra DEM Parti seçim lokalinde partililerle bir araya geldi. (Mehmet Sadık AKSOY)
“Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar"

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Kurtalan’da yaptığı konuşmada “Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar” dedi.

DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret eden DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adaylarına tam desteğini sundu.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, DEM Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret ederek halk buluşması gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaret programında DEM Parti Kurtalan Belediye Eşbaşkan Adayları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’den partinin ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Gergerlioğlu, kendilerine tam destek verdiğini belirtti.

Yaptığı ziyarette seçmenlerle de bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Halkın iradesine karşı ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar, kayyum atıyorlar yetmiyor. Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar yetmiyor, Kobani kumpas davaları açıyor yetmiyor. Bizleri millet meclisinden çıkartmaya çalışıyorlar. İşte beni hatırlıyorsunuz üç yıl önce bugünlerdi. Sizlerin tüm milyonların iradesiyle ben ve arkadaşlarım meclisteydik, bir kumpas davasıyla beni bir sabah namazı vaktinde beni nasıl meclisten çıkarttıklarını bu halk gördü. Ama bu halkın iradesiyle atıldığımız o zindanlardan çıktık geldik ve yine sizin karşınızdayız. İşte bu halkın gücü ve iradesidir kimse bunu ezemez kimse buna karşı gelemez. Ben ve tüm arkadaşlarım mecliste sizi temsil etmek için canla başla çalışıyoruz. Gayret ediyor yoğun bir mücadele veriyoruz şimdide bu mücadele yerel seçimlerde bu sahalarda. Ben Kocaeli Milletvekiliyim ve Kocaeli’de çalışmalarımızı devam ettirdik ve ardından bölgenizi geldik. Dün 2 gün boyunca muştaydım, bu gün Siirt’teyim yarın Çermik sonra Şanlıurfa’da tüm sahayı dolaşıyoruz, çok güçlü bin heyecan görüyoruz. Kurtalan’da olduğu gibi güçlü bir heyecan azim görüyoruz. İşte Başkanlarımız burada işte Kayyum atanan Başkanımız burada ne yaparsa yapsınlar engelleyemeyecekler, Kayyum atayıp engellemeye çalıştılar halkın iradesine darbe vurdular halkın malını parasını talan ettiler biz her yerde bunu görüyoruz. Halkın menfaati için tekbir şey yapmayanlar halkın parasını heryerde talan ettiler. Rezil rüsva oldular verecek tek cevapları yok ama biz cevabını 31 Mart günü vereceğiz. İşte yanımda Sadiye Başkanım Ali Rıza Başkanım onları Kurtalan Belediye eş başkanları olarak atayacağız. 31 Mart akşamı zaferimizi bu sahalarda kutluyoruz, 1 Nisan sabahı demli çaylarımızı belediye başkanlığı binasında içiyoruz. Bu güçlü iradenin karşısında hiç kimse duramaz. ” ifadelerini kullandı.

Gergerlioğlu daha sonra DEM Parti seçim lokalinde partililerle bir araya geldi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.