USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Atabağı'nda vatandaş sordu, Başkan Lale cevapladı

Atabağı'nda vatandaş sordu, Başkan Lale cevapladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı başlatılan “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, vatandaşlarla bir araya geldi.

Beldede düzenlenen etkinlikte Başkan Lale, vatandaşların taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. Etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım sağlarken, özellikle öğretmenlerden gelen talepler de dikkat çekti.

Başkan Tayyar Lale, programda yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ve öğretmenlerimizin belediyeden olan talep ve isteklerini dinledik. Hizmet noktasında, yediden yetmişe herkesin ‘Allah razı olsun’ diyebileceği bir anlayışla halkımızın emrindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda vatandaşlar, Lale’ye teşekkür ederek taleplerinin dikkate alınmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

(Eren ÇİFTLİK)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ