Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kayabağlar Yanarsu Bağlantı Yolu Çileye Döndü!

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesi ile Yanarsu grup köy yollarını birbirine bağlayan yaklaşık 1 kilometrelik bağlantı yolu adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda.

Kayabağlar Yanarsu Bağlantı Yolu Çileye Döndü!

Vatandaşlar, yolun içler acısı halinden dolayı hem araçlarının zarar gördüğünü hem de güvenli şekilde ilerlemekte güçlük çektiklerini belirtiyor.

Yolda oluşan büyük çukurlar nedeniyle sürücüler günlük hayatlarında ciddi sıkıntılar yaşarken, özellikle yağışlı havalarda durum daha da kötüleşiyor. Vatandaşlar, defalarca yetkililere durumu bildirmelerine rağmen herhangi bir iyileştirme yapılmadığını ifade ederek tepkilerini dile getiriyor.

Özellikle okul servisleri, ambulanslar ve tarım araçları için kritik öneme sahip olan bu yolun bir an önce onarılması bekleniyor.

 

(Eren ÇİFTLİK)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle