USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Polat Yeni Eğitim Yılı İçin Mesaj Yayımladı

Polat Yeni Eğitim Yılı İçin Mesaj Yayımladı

Kurtalan’da 2025-2026 eğitim öğretim yılı başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, yayımladığı mesajında yeni dönemin öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Polat mesajında, “Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Çalacak olan ilk ders ziliyle birlikte yalnızca sınıflarımız değil; gönüllerimiz de umut ve heyecanla dolacaktır. Her yeni dönem, milletimizin eğitime verdiği değerin ve geleceğe duyduğu güvenin en anlamlı göstergesidir.” ifadelerine yer verdi.

Bu yıl Kurtalan’da 94 eğitim yuvasında, 14 bin öğrencinin 1020 öğretmenin rehberliğinde ders başı yapacağını belirten Polat, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında “Köklerden Geleceğe” anlayışı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerin sadece bilgiyle değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlerle, vatan sevgisi ve sorumluluk bilinciyle yetiştirileceğini vurguladı.

Öğrencilere hitaben, “Gayretiniz, çalışkanlığınız ve azminiz, hem Kurtalan’ın hem de ülkemizin yarınlarını şekillendirecek en kıymetli hazinedir.” diyen Polat, öğretmenlere ise, “Bilginiz, emeğiniz ve fedakarlığınız gelecek nesilleri yetiştirmeye devam edeceksiniz.” sözleriyle seslendi.

Velilere de mesaj veren Polat, çocukların başarısında en önemli desteğin ailelerden geldiğini kaydederek, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ