Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Yolların Son Durumu

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu ancak yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.

Siirt’te Yolların Son Durumu

Valilik açıklamasına göre, Siirt merkez ile ilçeler arasındaki güzergahlarda ve yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken, yolların açık olduğu kaydedildi. Siirt-Kurtalan, Siirt-Eruh, Eruh-Şırnak (Meşindağı Geçidi - Brini Tepesi), Siirt-Baykan-Bitlis, Siirt-Şirvan-Cevizlik, Siirt-Pervari-Özpınar-Köprüçay (Doğanca) ve Siirt-Tillo güzergâhlarında ulaşımda aksama olmadığı belirtildi. Ayrıca Karkar Tepesi, Kesmetaş ve Oya köylerinde de yolların trafiğe açık olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ekiplerin trafik güvenliği açısından yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı hazır bekletildiği ve karla mücadele çalışmalarının sorumluluk alanındaki tüm yollarda sürdürüldüğü vurgulandı.

 

(Siirt Valiliği Basın)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle