Hatalı park temizlik görevlilerinin işini zorlaştırıyor

Kurtalan 07.03.2024 - 20:45, Güncelleme: 07.03.2024 - 20:45 4983+ kez okundu.
 

Hatalı park temizlik görevlilerinin işini zorlaştırıyor

Kurtalan’da hatalı park sorunu temizlik görevlilerine de büyük sorun oluşturuyor.
Kurtalan’da temizlik görevlileri hatalı park edilen araçlar nedeniyle çöp konteynırlarını boşaltmada büyük zorluk yaşadıklarını söylüyor. Görevliler bu konuda sürücülerin biraz daha dikkatli davranması gerektiğini söylerken park yapılacak olan arabaların çöp konteynırlarından belirli bir mesafe uzaklığında yapılması gerektiğini söylüyor. Kurtalan Belediyesi Temizlik Birimi Görevlisi Kasım Taşkın, hatalı park yüzünden bazen bir çöp konteynırını boşaltmak için dakikalarca beklediklerini söylerken “Görevimizi yaparken sokak aralarında olsun caddelerde olsun hatalı park edilen arabalar nedeniyle dakikalarca bekliyoruz. Hatta bazı durumlarda sürücüsüne ulaşamayınca dolu olan çöp konteynırını boşaltamadan gidiyoruz. Bu tür durumların yaşanmaması adına sürücülerimizin dikkatli ve duyarlı davranması gerekiyor.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da hatalı park sorunu temizlik görevlilerine de büyük sorun oluşturuyor.

Kurtalan’da temizlik görevlileri hatalı park edilen araçlar nedeniyle çöp konteynırlarını boşaltmada büyük zorluk yaşadıklarını söylüyor.

Görevliler bu konuda sürücülerin biraz daha dikkatli davranması gerektiğini söylerken park yapılacak olan arabaların çöp konteynırlarından belirli bir mesafe uzaklığında yapılması gerektiğini söylüyor.

Kurtalan Belediyesi Temizlik Birimi Görevlisi Kasım Taşkın, hatalı park yüzünden bazen bir çöp konteynırını boşaltmak için dakikalarca beklediklerini söylerken “Görevimizi yaparken sokak aralarında olsun caddelerde olsun hatalı park edilen arabalar nedeniyle dakikalarca bekliyoruz. Hatta bazı durumlarda sürücüsüne ulaşamayınca dolu olan çöp konteynırını boşaltamadan gidiyoruz. Bu tür durumların yaşanmaması adına sürücülerimizin dikkatli ve duyarlı davranması gerekiyor.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.