Karaatay, hasta ziyaretlerine devam ediyor

Kurtalan 23.03.2024 - 21:16, Güncelleme: 23.03.2024 - 21:16 3049+ kez okundu.
 

Karaatay, hasta ziyaretlerine devam ediyor

Karaatay, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, Kurtalan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları da unutmayarak ziyarette bulundu.
AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay seçim çalışmaları kapsamında Kurtalan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Karatay, yaptığı ziyarette hastalarla yakından ilgilenerek durumları hakkında bilgi alırken  “Hastalarımızın tez zamanda iyileşmesini ve sağlıklarına kavuşmasını Allah’tan diliyorum. Her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz.” dedi. Hasta yakınlarıyla da görüşen Karaatay, talep ve isteklerini dinlerken “Hasta ziyaretlerimiz her zaman olacak bütün hastalarımıza ulaşmaya çalışıyor,  kendilerine sağlık dileyerek talep ve isteklerini dinliyoruz, bu kapsamda bu gün toplandık ve hastalarımı ziyaret ettik, geçirdikleri zorlu süreçte yanlarında olduğumuzu tekrar iletiyoruz.” şeklinde konuştu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Karaatay, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, Kurtalan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları da unutmayarak ziyarette bulundu.

AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay seçim çalışmaları kapsamında Kurtalan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti.

Karatay, yaptığı ziyarette hastalarla yakından ilgilenerek durumları hakkında bilgi alırken  “Hastalarımızın tez zamanda iyileşmesini ve sağlıklarına kavuşmasını Allah’tan diliyorum. Her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz.” dedi.

Hasta yakınlarıyla da görüşen Karaatay, talep ve isteklerini dinlerken “Hasta ziyaretlerimiz her zaman olacak bütün hastalarımıza ulaşmaya çalışıyor,  kendilerine sağlık dileyerek talep ve isteklerini dinliyoruz, bu kapsamda bu gün toplandık ve hastalarımı ziyaret ettik, geçirdikleri zorlu süreçte yanlarında olduğumuzu tekrar iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.