Karataş’tan seçim lokali açılışına davet

Kurtalan 24.02.2024 - 20:25, Güncelleme: 24.02.2024 - 20:25 4854+ kez okundu.
 

Karataş’tan seçim lokali açılışına davet

AK Parti İlçe Başkanı Salih Karataş seçim lokali açılış programı için davet mesajı yayımladı
31 Mart yerel seçimlere yönelik esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız süren Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı seçim lokali açılışı için “Açılış Programına Davet” mesajı yayımladı. Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 31 Marta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik propaganda sürecinin yürütüleceği seçim lokali açılışı için “Açılışa Davet” mesajı yayımladı. Karataş, yayımladığı davet mesajında “31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Seçime yönelik çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu kapsamda teşkilat içi istişare toplantılarımız çerçevelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi yapıyor, halkımızın desteğini istiyoruz. Seçim çalışmalarımızı daha aktif bir ortamda sürdürmek amacıyla propaganda sürecimizi yöneteceğimiz seçim lokalimizi hayırlısıyla yarın saat 14.00’da parti büyüklerimizin ve halkımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyacağımız 7’den 70’e bütün Kurtalan halkı seçim lokalimizin açılış programına davet ediyorum.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
AK Parti İlçe Başkanı Salih Karataş seçim lokali açılış programı için davet mesajı yayımladı

31 Mart yerel seçimlere yönelik esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız süren Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı seçim lokali açılışı için “Açılış Programına Davet” mesajı yayımladı.

Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 31 Marta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik propaganda sürecinin yürütüleceği seçim lokali açılışı için “Açılışa Davet” mesajı yayımladı.

Karataş, yayımladığı davet mesajında “31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Seçime yönelik çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu kapsamda teşkilat içi istişare toplantılarımız çerçevelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi yapıyor, halkımızın desteğini istiyoruz. Seçim çalışmalarımızı daha aktif bir ortamda sürdürmek amacıyla propaganda sürecimizi yöneteceğimiz seçim lokalimizi hayırlısıyla yarın saat 14.00’da parti büyüklerimizin ve halkımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyacağımız 7’den 70’e bütün Kurtalan halkı seçim lokalimizin açılış programına davet ediyorum.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.