Köşe bucak muhtar afişleriyle donatılmaya başlandı

Kurtalan 22.02.2024 - 11:58, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:58 5303+ kez okundu.
 

Köşe bucak muhtar afişleriyle donatılmaya başlandı

Propaganda sürecini aktif bir şekilde geçirmeye çalışan Kurtalanlı muhtar adayları duvar ve camlara afişlerini asmaya başladı.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 40 gün kalmışken Kurtalanlı muhtar adayları arasındaki rekabet sıcak bir ivme kazanmış durumda. Propaganda sürecini aktif bir şekilde geçiren muhtar adayları adaylık broşürlerini seçmenin görebileceği şekilde dükkan camları ve duvarlara asarak seçim reklamlarını sürdürüyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren esnaflarla yapılan görüşmelerde özelikle yerel seçimlerde dükkan camlarının muhtar adaylarının broşürleriyle donatıldığını belirterek seçim günü yaklaştıkça dükkanların broşürlerle dolduğunu söylüyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Propaganda sürecini aktif bir şekilde geçirmeye çalışan Kurtalanlı muhtar adayları duvar ve camlara afişlerini asmaya başladı.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 40 gün kalmışken Kurtalanlı muhtar adayları arasındaki rekabet sıcak bir ivme kazanmış durumda.

Propaganda sürecini aktif bir şekilde geçiren muhtar adayları adaylık broşürlerini seçmenin görebileceği şekilde dükkan camları ve duvarlara asarak seçim reklamlarını sürdürüyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren esnaflarla yapılan görüşmelerde özelikle yerel seçimlerde dükkan camlarının muhtar adaylarının broşürleriyle donatıldığını belirterek seçim günü yaklaştıkça dükkanların broşürlerle dolduğunu söylüyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.