Kurtalan Belediyesi’nin araç garajının üstü kapatılıyor

Kurtalan 21.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 21.02.2024 - 19:16 10953+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi’nin araç garajının üstü kapatılıyor

Kurtalan Belediyesinin hizmet araçları yeni yapılan üstü kapalı garaj ile dış etkenlerden korunacak
Kar, yağmur, don ve güneş gibi dış etkenlerden hizmet araçlarının korunmasına yönelik çalışma yürüten Kurtalan Belediyesi 1000 metre karelik alanda üstü kapalı garaj yapım çalışmasına başladı. Kurtalan Belediyesi tarafından hizmet araçlarının bulunduğu garaj alanında belediye hizmetlerinde kullanılan iş makinelerinin yağmur, güneş ve diğer dış etkenlerden korunması amacıyla üstü kapalı garaj yapımına başlandı. Yapılan çalışma ile Kurtalan Belediyesi bünyesinde kullanılan hizmet araçları çevresel etkenlerden korunmuş olacak olup daha uzun yıllar kullanılabilecek. Üstü kapalı garaj yapım çalışmasını yürüten ekiplerden alınan bilgilere göre 1000 metre karelik alan kapalı hale getirilecek üstü kapatılan garaj alanının yan taraflardan da kapatılması garaja çekilecek olan hizmet araçlarının daha da korunmasını sağlayacak. Ekipler yapım çalışmaları süren üstü kapalı garajın amacı doğrultusunda yan taraflarından da olacak şekilde saçlarla örülmesinin işlevselliğini artıracağını belirtiyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Belediyesinin hizmet araçları yeni yapılan üstü kapalı garaj ile dış etkenlerden korunacak

Kar, yağmur, don ve güneş gibi dış etkenlerden hizmet araçlarının korunmasına yönelik çalışma yürüten Kurtalan Belediyesi 1000 metre karelik alanda üstü kapalı garaj yapım çalışmasına başladı.

Kurtalan Belediyesi tarafından hizmet araçlarının bulunduğu garaj alanında belediye hizmetlerinde kullanılan iş makinelerinin yağmur, güneş ve diğer dış etkenlerden korunması amacıyla üstü kapalı garaj yapımına başlandı.

Yapılan çalışma ile Kurtalan Belediyesi bünyesinde kullanılan hizmet araçları çevresel etkenlerden korunmuş olacak olup daha uzun yıllar kullanılabilecek.

Üstü kapalı garaj yapım çalışmasını yürüten ekiplerden alınan bilgilere göre 1000 metre karelik alan kapalı hale getirilecek üstü kapatılan garaj alanının yan taraflardan da kapatılması garaja çekilecek olan hizmet araçlarının daha da korunmasını sağlayacak.

Ekipler yapım çalışmaları süren üstü kapalı garajın amacı doğrultusunda yan taraflarından da olacak şekilde saçlarla örülmesinin işlevselliğini artıracağını belirtiyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.