Kurtalan’da İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi

Kurtalan 12.03.2024 - 19:15, Güncelleme: 12.03.2024 - 19:15 6537+ kez okundu.
 

Kurtalan’da İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi

Kurtalan’da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.
Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen Anma Programına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, Kurtalan Cumhuriyet Başsavcısı Fulya Hozan ve Kurtalan Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’de katıldı.  İstiklal Marşının okunması ve 1 Dakikalık Saygı Duruşuyla başlayan program kapsamında konuşma yapan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, İstiklal Marşının anlam ve önemine değinerek birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yaptı. Kurtalanlı örenciler programda İstiklal Marşı temalı çeşitli gösteriler sunarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler protokol üyelerinden ödüllerini aldı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen Anma Programına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, Kurtalan Cumhuriyet Başsavcısı Fulya Hozan ve Kurtalan Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’de katıldı. 

İstiklal Marşının okunması ve 1 Dakikalık Saygı Duruşuyla başlayan program kapsamında konuşma yapan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, İstiklal Marşının anlam ve önemine değinerek birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yaptı.

Kurtalanlı örenciler programda İstiklal Marşı temalı çeşitli gösteriler sunarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler protokol üyelerinden ödüllerini aldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.