Kurtalan’da sağanak yağış etkili oluyor

Kurtalan 18.03.2024 - 16:52, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:52 3998+ kez okundu.
 

Kurtalan’da sağanak yağış etkili oluyor

Siirt Valiliğinin uyarısında bulunduğu sağanak yağış Kurtalan’da etkili oldu ilçede yaşayanlar dışarı çıkamadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı verilere göre Siirt merkez ve ilçelerinde etkili olması beklenen sağanak yağış Kurtalan’da etkili oldu. Dün gece itibari ile etkisin göstermeye başlayan sağanak yağış öğleden sonraya kadar devam ederken Kurtalanlı vatandaşları dışarı çıkmakta zorlandı. Sağanak yağış nedeniyle Kurtalan’da Cadde ve sokaklar boş kalırken Beykent Caddesinde yoğun su birikintisi oluştu. Yağışlı havanın önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenirken özelikle ilçe merkezinin nispetten alçak yerlerinde evi bulunan vatandaşların ani su taşkınlarına karşı dikkati olması büyük önem taşıyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Siirt Valiliğinin uyarısında bulunduğu sağanak yağış Kurtalan’da etkili oldu ilçede yaşayanlar dışarı çıkamadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı verilere göre Siirt merkez ve ilçelerinde etkili olması beklenen sağanak yağış Kurtalan’da etkili oldu.

Dün gece itibari ile etkisin göstermeye başlayan sağanak yağış öğleden sonraya kadar devam ederken Kurtalanlı vatandaşları dışarı çıkmakta zorlandı.

Sağanak yağış nedeniyle Kurtalan’da Cadde ve sokaklar boş kalırken Beykent Caddesinde yoğun su birikintisi oluştu.

Yağışlı havanın önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenirken özelikle ilçe merkezinin nispetten alçak yerlerinde evi bulunan vatandaşların ani su taşkınlarına karşı dikkati olması büyük önem taşıyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.