Kurtalan’da Şehitler için Kürtçe-Türkçe Mevlit Okutuldu

Kurtalan 18.03.2024 - 17:20, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:22 7868+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Şehitler için Kürtçe-Türkçe Mevlit Okutuldu

Kurtalan Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Şehitler için program düzenlendi.
Kurtalan İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart’ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Kuran-ı Kerim Hatim Duası ve Kürtçe ve Türkçe Mevlid-i Şerif okutuldu. 18 Mart’ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolası ile Kurtalan Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Şehitler için Kuran-ı Kerim Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Cami cemaatinin katılımıyla gerçekleşen programda birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yapılırken Çanakkale Zaferi’nin elde edilmesinde canını seve seve veren Aziz Şehitlerin hatırası olan vatana her zaman sahip çıkılacağı aktarıldı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Şehitler için program düzenlendi.

Kurtalan İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart’ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Kuran-ı Kerim Hatim Duası ve Kürtçe ve Türkçe Mevlid-i Şerif okutuldu.

18 Mart’ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolası ile Kurtalan Merkez Camiinde öğlen namazı öncesi Şehitler için Kuran-ı Kerim Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cami cemaatinin katılımıyla gerçekleşen programda birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yapılırken Çanakkale Zaferi’nin elde edilmesinde canını seve seve veren Aziz Şehitlerin hatırası olan vatana her zaman sahip çıkılacağı aktarıldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.