Kurtalan’daki market 30. yıldönümünü kutladı

Kurtalan 01.03.2024 - 18:07, Güncelleme: 01.03.2024 - 18:07 10332+ kez okundu.
 

Kurtalan’daki market 30. yıldönümünü kutladı

Kurtalan’da gıda sektöründe hizmet veren Okay Market 30. yıldönümünü kutladı.
Kurtalan’da gıda sektöründe faaliyet gösteren Okay Market 30. Yılını düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Marketin Cumhuriyet Mahallesindeki şubesinde düzenlenen törene Kurtalan Kaymakamı ve belediye başkan vekili Samet Serin, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakam Serin burada yaptığı konuşmada “Kurtalan halkına 30 yıldır hizmet veren ve gençlere iş imkanı olanağı sağlayan Okay Market’in sahibi ve yöneticilerini kutluyorum. Hayırlı ve bereketli nice yıllara” ifadelerini kullandı. Kurtalan Fatih Camii imam hatibi Mehmet Emin Altunç’un yaptığı bereket duasının ardından 30. yıl pastası kesilerek davetlilere ikram edildi. İşletmenin yöneticisi Hakan Okay, Kurtalan halkına hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. İlçede 30 yıl önce gıda sektöründe faaliyete başladıklarını kaydeden Okay, “Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünlerin ulaştırılması için 30 yıldır çalışıyoruz. Şu anda iki şubemizle Kurtalan halkına hizmet veriyoruz. Önümüzdeki süreçte de şube sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dost ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)    
Kurtalan’da gıda sektöründe hizmet veren Okay Market 30. yıldönümünü kutladı.

Kurtalan’da gıda sektöründe faaliyet gösteren Okay Market 30. Yılını düzenlediği bir etkinlikle kutladı.

Marketin Cumhuriyet Mahallesindeki şubesinde düzenlenen törene Kurtalan Kaymakamı ve belediye başkan vekili Samet Serin, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Serin burada yaptığı konuşmada

“Kurtalan halkına 30 yıldır hizmet veren ve gençlere iş imkanı olanağı sağlayan Okay Market’in sahibi ve yöneticilerini kutluyorum. Hayırlı ve bereketli nice yıllara” ifadelerini kullandı.

Kurtalan Fatih Camii imam hatibi Mehmet Emin Altunç’un yaptığı bereket duasının ardından 30. yıl pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.

İşletmenin yöneticisi Hakan Okay, Kurtalan halkına hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

İlçede 30 yıl önce gıda sektöründe faaliyete başladıklarını kaydeden Okay,

“Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünlerin ulaştırılması için 30 yıldır çalışıyoruz. Şu anda iki şubemizle Kurtalan halkına hizmet veriyoruz. Önümüzdeki süreçte de şube sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dost ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.