Nevzat Karaatay önemli açıklamalarda bulundu (Özel Röportaj)

Kurtalan 08.03.2024 - 18:57, Güncelleme: 08.03.2024 - 18:57 4794+ kez okundu.
 

Nevzat Karaatay önemli açıklamalarda bulundu (Özel Röportaj)

AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay: “Seçilirsem 1 yıl içinde Kurtalan’ın su sorununu çözeceğim”
AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtalan’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için seçmenlerden oy isteyen Karaatay, görev süresi boyunca Kurtalan’a yaptığı hizmetlere değindi. İlçenin sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyleyen Karaatay, “30 yıla yakın bir zamandır siyasetteyiz. Hedefimiz Kurtalan’a hizmet yapmaktır. Daha önce halkımız bizi seçti. 5 yıl boyunca Kurtalan’a büyük hizmetler yaptık. İlçemize doğal gazın kazandırılması, altyapı, üst yapı ve ilçemizin nefes aldığı 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı Kurtalan’a biz kazandırdık” dedi. Belediye başkanı seçildiğinde ilk hedefinin ilçenin su sorununu çözmek olduğunu kaydeden Karaatay, “Seçilirsem 1 sene içerisinde 2. Su projemi gerçekleştireceğim. İlkini gerçekleştirdim. İkincisini de gerçekleştireceğim. İlçemizde işsizlik sorununun çözülmesi için iş adamları ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu projelerimizin gerçekleştirilmesi bizim kazanmamız ile mümkün olur. Bizim bütün amacımız hizmet ve yatırım anlamında en üst düzeye çıkarmaktır.” Kurtalan’ın nüfusunun arttığını 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nın Kurtalan’a yetmediğini belirten Karaatay, “Vatandaşlarımızın nefes alacağı, sosyalleşeceği alanların sayısını arttıracağız. Biz bakacaz dediğimiz zaman çok makbuldür. Yapacağız dediğimiz zaman kesinlikle o iş bitmiştir. Biz yapacağız. Kurtalan’a önümüze koyduğumuz, söz verdiğimiz tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz. (Abdulaziz ÖZCAN)
AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay: “Seçilirsem 1 yıl içinde Kurtalan’ın su sorununu çözeceğim”

AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kurtalan’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için seçmenlerden oy isteyen Karaatay, görev süresi boyunca Kurtalan’a yaptığı hizmetlere değindi.

İlçenin sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyleyen Karaatay,

“30 yıla yakın bir zamandır siyasetteyiz. Hedefimiz Kurtalan’a hizmet yapmaktır. Daha önce halkımız bizi seçti. 5 yıl boyunca Kurtalan’a büyük hizmetler yaptık. İlçemize doğal gazın kazandırılması, altyapı, üst yapı ve ilçemizin nefes aldığı 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı Kurtalan’a biz kazandırdık” dedi.

Belediye başkanı seçildiğinde ilk hedefinin ilçenin su sorununu çözmek olduğunu kaydeden Karaatay,

“Seçilirsem 1 sene içerisinde 2. Su projemi gerçekleştireceğim. İlkini gerçekleştirdim. İkincisini de gerçekleştireceğim. İlçemizde işsizlik sorununun çözülmesi için iş adamları ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu projelerimizin gerçekleştirilmesi bizim kazanmamız ile mümkün olur. Bizim bütün amacımız hizmet ve yatırım anlamında en üst düzeye çıkarmaktır.”

Kurtalan’ın nüfusunun arttığını 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nın Kurtalan’a yetmediğini belirten Karaatay,

“Vatandaşlarımızın nefes alacağı, sosyalleşeceği alanların sayısını arttıracağız. Biz bakacaz dediğimiz zaman çok makbuldür. Yapacağız dediğimiz zaman kesinlikle o iş bitmiştir. Biz yapacağız. Kurtalan’a önümüze koyduğumuz, söz verdiğimiz tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.