Otobüs firması yetkililerinin talebi ses buldu

Kurtalan 22.02.2024 - 18:09, Güncelleme: 22.02.2024 - 18:09 10152+ kez okundu.
 

Otobüs firması yetkililerinin talebi ses buldu

Otobüs firması yetkililerinin talebi doğrultusunda Kurtalan İlçe Otogarının girişi otobüs giriş çıkışları için uygun hale getirildi.
Kurtalan’da faaliyete geçen İlçe Otogarının girişi otogar alanına gelen otobüslerin giriş ve çıkışlarında zorluk çıkarttığı için firma yetkililerinin sıklıkla şikayet ettiği bir konu haline gelmişti.  Kurtalan Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonrası otogar girişindeki eğim sorunu çözülerek otobüslerin giriş ve çıkışları için uygun hale getirildi. Faaliyete geçtikten sonra giriş çıkışlarda otobüsler için engel oluşturan durumun fark edildiği Kurtalan İlçe Otogarında yazıhanesi bulunan firma yetkililerinin talebi doğrultusunda yola stabilize malzeme dökme işlemi yapılarak giderilmesi sağlandı.  Kurtalan Belediyesi yetkilileri aktardıkları bilgilerde ilçe otogarında hizmet kalitesinin yükseltilmesi için belediyenin hizmet birimlerinin her zaman görevde olduğu belirtilirken “Yolcuların ve otogarda yazıhanesi bulunan otobüs firmalar yetkililerimizin talepleri doğrultusunda uygun hizmet şartlarını taşıyan bir ilçe otogarına sahip olmak öncelikli hedefimiz.” denildi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Otobüs firması yetkililerinin talebi doğrultusunda Kurtalan İlçe Otogarının girişi otobüs giriş çıkışları için uygun hale getirildi.

Kurtalan’da faaliyete geçen İlçe Otogarının girişi otogar alanına gelen otobüslerin giriş ve çıkışlarında zorluk çıkarttığı için firma yetkililerinin sıklıkla şikayet ettiği bir konu haline gelmişti. 

Kurtalan Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonrası otogar girişindeki eğim sorunu çözülerek otobüslerin giriş ve çıkışları için uygun hale getirildi.

Faaliyete geçtikten sonra giriş çıkışlarda otobüsler için engel oluşturan durumun fark edildiği Kurtalan İlçe Otogarında yazıhanesi bulunan firma yetkililerinin talebi doğrultusunda yola stabilize malzeme dökme işlemi yapılarak giderilmesi sağlandı. 

Kurtalan Belediyesi yetkilileri aktardıkları bilgilerde ilçe otogarında hizmet kalitesinin yükseltilmesi için belediyenin hizmet birimlerinin her zaman görevde olduğu belirtilirken “Yolcuların ve otogarda yazıhanesi bulunan otobüs firmalar yetkililerimizin talepleri doğrultusunda uygun hizmet şartlarını taşıyan bir ilçe otogarına sahip olmak öncelikli hedefimiz.” denildi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.