Parklarda bakım çalışmalarına başlandı

Kurtalan 16.04.2024 - 19:11, Güncelleme: 16.04.2024 - 19:11 2912 kez okundu.
 

Parklarda bakım çalışmalarına başlandı

Bahar mevsimi geldi, park görevlileri bakım çalışmalarına başladı
Soğuk ve yağışlı havanın geride kalmasıyla Kurtalan’daki parklara gelen vatandaşların güzel ve keyifli bir ortamda vakit geçirmesini sağlamak için park görevlileri kolları sıvayarak çim kesim çalışmalarına başladı. İlkbahar sezonunun başlamasıyla birlikte Kurtalan Belediyesi park görevlileri bakım çalışmaları kapsamında Ahmedi Hane Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkında çim biçim çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte parkın görümünü bozacak şekilde yeşeren çimlerin biçileceğini belirten park görevlisi Kenan Doğan, “Yağışlı ve soğuk hava sezonu bitti. Hemşerilerimiz gece ve gündüz vaktinde parklara gelerek keyifli vakit geçirmeye başladı. Bizde parkın bakımlarını sürürken yeterince uzamış olan çimlerin kesimini yapmaya başladık.” dedi. Doğan, çim biçim çalışmalarını tamamladıktan sonra süs bitkisi ekimi ve ağaçların bakımını yapacaklarını dile getirirken “Bu sezon hemşerilerimizin güzel ve temiz ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışacağız.” açıklamasında bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Bahar mevsimi geldi, park görevlileri bakım çalışmalarına başladı

Soğuk ve yağışlı havanın geride kalmasıyla Kurtalan’daki parklara gelen vatandaşların güzel ve keyifli bir ortamda vakit geçirmesini sağlamak için park görevlileri kolları sıvayarak çim kesim çalışmalarına başladı.

İlkbahar sezonunun başlamasıyla birlikte Kurtalan Belediyesi park görevlileri bakım çalışmaları kapsamında Ahmedi Hane Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkında çim biçim çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalarla birlikte parkın görümünü bozacak şekilde yeşeren çimlerin biçileceğini belirten park görevlisi Kenan Doğan, “Yağışlı ve soğuk hava sezonu bitti. Hemşerilerimiz gece ve gündüz vaktinde parklara gelerek keyifli vakit geçirmeye başladı. Bizde parkın bakımlarını sürürken yeterince uzamış olan çimlerin kesimini yapmaya başladık.” dedi.

Doğan, çim biçim çalışmalarını tamamladıktan sonra süs bitkisi ekimi ve ağaçların bakımını yapacaklarını dile getirirken “Bu sezon hemşerilerimizin güzel ve temiz ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.