Ramazan ayında talep artıyor!

Kurtalan 13.03.2024 - 16:25, Güncelleme: 13.03.2024 - 16:25 3637+ kez okundu.
 

Ramazan ayında talep artıyor!

İştah açıcı özelliği sayesinde sevilen bir yiyecek olan çiğköfte Ramazan ayında büyük ilgi görüyor.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte çiğköfteye talep arttı. İştah açıcı özelliğiyle bilinen çiğköfte Ramazan ayında en çok tüketilen yiyecekler arasındaki yerini alıyor. İftar sonrası saatlerde tüketilen çiğköfte Kurtalan’da büyük ilgi görürken porsiyon fiyatı 40 ile 70 lira arasında değişiyor. Kurtalan’da Ramazan ayıyla birlikte çiğköfte satışı gerçekleştirmeye başlayan Serdar Demirhan; “Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda çiğköfteye büyük ilgi var.” derken bu ilginin ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti. Demirhan, “Çiğköftenin iştah açıcı özeliğinin bulunduğu herkes tarafından biliniyor. Bunun yanında şalgam ve yeşilliklerde çiğköfteyi lezzetli kılıyor. Ramazan ayı boyunca Beykent Caddesi üzerinde bulunan yerimizde müşterilerimizin hizmetinde olacağız” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
İştah açıcı özelliği sayesinde sevilen bir yiyecek olan çiğköfte Ramazan ayında büyük ilgi görüyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte çiğköfteye talep arttı. İştah açıcı özelliğiyle bilinen çiğköfte Ramazan ayında en çok tüketilen yiyecekler arasındaki yerini alıyor.

İftar sonrası saatlerde tüketilen çiğköfte Kurtalan’da büyük ilgi görürken porsiyon fiyatı 40 ile 70 lira arasında değişiyor.

Kurtalan’da Ramazan ayıyla birlikte çiğköfte satışı gerçekleştirmeye başlayan Serdar Demirhan; “Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda çiğköfteye büyük ilgi var.” derken bu ilginin ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.

Demirhan, “Çiğköftenin iştah açıcı özeliğinin bulunduğu herkes tarafından biliniyor. Bunun yanında şalgam ve yeşilliklerde çiğköfteyi lezzetli kılıyor. Ramazan ayı boyunca Beykent Caddesi üzerinde bulunan yerimizde müşterilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.