Ramazan Bayramı arifesinde terzilerde müşteri yoğunluğu

Kurtalan 09.04.2024 - 19:48, Güncelleme: 09.04.2024 - 19:48 3713 kez okundu.
 

Ramazan Bayramı arifesinde terzilerde müşteri yoğunluğu

Ramazan Bayramı arifesinde terzi ustaları yoğun mesai harcarken terzi dükkanlarında müşteri yoğunluğu oluştu.
Ramazan Bayramı arifesinde terzi dükkanlarında oluşan müşteri yoğunluğu göze çarptı. Ramazan Bayramına son 1 hafta kala Kurtalan’da faaliyet gösteren terzi işletmelerinin mesai saatleri bayram hazırlığı yapan müşterileri nedeniyle artarken arife günü ile birlikte terzilerde yoğun kalabalıkların oluştuğu kaydedildi. Kurtalan’da faaliyet gösteren Halk Terzi işletmesi sahibi Adil Örün, Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir mesai geçirdiklerini dile getirerek “Bu gün Ramazan Bayramı arifesi yoğun bir gün geçiriyoruz. Bayramlık elbisesini hazırlama telaşı içerisinde olan müşterilerimiz dükkanda sıra oluşturuyor.” dedi. Örün, diğer terzi ustalarıyla birlikte aralıksız çalıştıklarını aktarırken müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini ve bayram öncesi hazırlıklarını yapan müşterilerini bekletmemek için bayramlıklar ile ilgili işlemleri kısa sürede gerçekleştiriyoruz.” sözlerini kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Ramazan Bayramı arifesinde terzi ustaları yoğun mesai harcarken terzi dükkanlarında müşteri yoğunluğu oluştu.

Ramazan Bayramı arifesinde terzi dükkanlarında oluşan müşteri yoğunluğu göze çarptı. Ramazan Bayramına son 1 hafta kala Kurtalan’da faaliyet gösteren terzi işletmelerinin mesai saatleri bayram hazırlığı yapan müşterileri nedeniyle artarken arife günü ile birlikte terzilerde yoğun kalabalıkların oluştuğu kaydedildi.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Halk Terzi işletmesi sahibi Adil Örün, Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir mesai geçirdiklerini dile getirerek “Bu gün Ramazan Bayramı arifesi yoğun bir gün geçiriyoruz. Bayramlık elbisesini hazırlama telaşı içerisinde olan müşterilerimiz dükkanda sıra oluşturuyor.” dedi.

Örün, diğer terzi ustalarıyla birlikte aralıksız çalıştıklarını aktarırken müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini ve bayram öncesi hazırlıklarını yapan müşterilerini bekletmemek için bayramlıklar ile ilgili işlemleri kısa sürede gerçekleştiriyoruz.” sözlerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.