Şebeke suyu hattında meydana gelen patlak onarıldı

Kurtalan 15.03.2024 - 17:20, Güncelleme: 15.03.2024 - 17:20 3055+ kez okundu.
 

Şebeke suyu hattında meydana gelen patlak onarıldı

Sümer Mahallesinde şebeke suyu hattında meydana gelen patlak Kurtalan Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı.
Kurtalan Belediyesi Su İşleri Birimi Ekipleri Sümer Mahallesi 1010’nuncu sokak yolunda şebeke suyu boru hattında meydana gelen patlağı onarmak için çalışma yürüttü. Gerçekleşen çalışma ile 1010’uncu sokak yolunda iş makinesi yardımıyla kazı çalışması yapılarak boru hattında oluşan patlak tespit edildi. Tespit edilen patlak Belediye Su İşleri Birimi ekipleri tarafından onarılırken yapılan çalışma hakkında bilgi veren Birim Ekibi görevlisi Erdal Pekedis; “Sümer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın ihbarı üzerine bu sabah saatlerinde şebeke suyu boru hattında meydana gelen patlağı onarmak için çalışma yürütmeye başladık. Yürüttüğümüz çalışma ile birlikte tespitini yaptığımız patlak için kelepçe takma işlemi gerçekleştirdik. Su sızdırmazlık denemesi için şebekeye tekrar su akışı sağlayacağız ve yaptığımız işlemin kontrolünü yaptıktan sonra açtığımız çukuru kapatacağız.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Sümer Mahallesinde şebeke suyu hattında meydana gelen patlak Kurtalan Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı.

Kurtalan Belediyesi Su İşleri Birimi Ekipleri Sümer Mahallesi 1010’nuncu sokak yolunda şebeke suyu boru hattında meydana gelen patlağı onarmak için çalışma yürüttü.

Gerçekleşen çalışma ile 1010’uncu sokak yolunda iş makinesi yardımıyla kazı çalışması yapılarak boru hattında oluşan patlak tespit edildi.

Tespit edilen patlak Belediye Su İşleri Birimi ekipleri tarafından onarılırken yapılan çalışma hakkında bilgi veren Birim Ekibi görevlisi Erdal Pekedis; “Sümer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın ihbarı üzerine bu sabah saatlerinde şebeke suyu boru hattında meydana gelen patlağı onarmak için çalışma yürütmeye başladık. Yürüttüğümüz çalışma ile birlikte tespitini yaptığımız patlak için kelepçe takma işlemi gerçekleştirdik. Su sızdırmazlık denemesi için şebekeye tekrar su akışı sağlayacağız ve yaptığımız işlemin kontrolünü yaptıktan sonra açtığımız çukuru kapatacağız.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.