Su patlağı mahalleliyi mağdur ediyor!

Kurtalan 01.04.2024 - 20:40, Güncelleme: 01.04.2024 - 20:40 5707 kez okundu.
 

Su patlağı mahalleliyi mağdur ediyor!

Mahallede patlayan şebeke suyu borusu sokak yolunda zarara neden oluyor
Kurtalan’ın Tekel Mahallesinde patlayan şebeke suyu borusu sokak yolunda çamura neden olurken bir evin duvarlarına zarar vererek içeride rutubet oluşmasına neden oluyor. Tekel Mahallesi 109 numaralı sokak yolunda yer altından geçen su şebekesi borusun patlaması nedeniyle stabilize haldeki sokak yolu çamura dönerken, şebeke hattından akan su nedeniyle bir evin etkilendiği görülüyor. Söz konusu sokak yolunda daha önce de aynı yerde bulunan şebeke suyu hattında patlak oluştuğu kaydeden mahalle sakinleri Kurtalan Belediyesi ekiplerince her ne kadar tamir edilse de yine su patlağının tekrarlandığı ifade edip uzun süreden beri bu durumun yaşandığını söylüyorlar. Şebeke suyu hattında oluşan patlak içinde aile bulunan bir evin duvarlarını da etkilerken aile bireylerinden aldığımız bilgilere göre evin içi bu su patlağı nedeniyle rutubet topluyor. Belediye Ekipleri biran önce patlayan şebeke su hattını onarması ve su sızıntısını önlemesi gerekiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Mahallede patlayan şebeke suyu borusu sokak yolunda zarara neden oluyor

Kurtalan’ın Tekel Mahallesinde patlayan şebeke suyu borusu sokak yolunda çamura neden olurken bir evin duvarlarına zarar vererek içeride rutubet oluşmasına neden oluyor.

Tekel Mahallesi 109 numaralı sokak yolunda yer altından geçen su şebekesi borusun patlaması nedeniyle stabilize haldeki sokak yolu çamura dönerken, şebeke hattından akan su nedeniyle bir evin etkilendiği görülüyor.

Söz konusu sokak yolunda daha önce de aynı yerde bulunan şebeke suyu hattında patlak oluştuğu kaydeden mahalle sakinleri Kurtalan Belediyesi ekiplerince her ne kadar tamir edilse de yine su patlağının tekrarlandığı ifade edip uzun süreden beri bu durumun yaşandığını söylüyorlar.

Şebeke suyu hattında oluşan patlak içinde aile bulunan bir evin duvarlarını da etkilerken aile bireylerinden aldığımız bilgilere göre evin içi bu su patlağı nedeniyle rutubet topluyor.

Belediye Ekipleri biran önce patlayan şebeke su hattını onarması ve su sızıntısını önlemesi gerekiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.