Tren raylarının bulunduğu yola kasisli önlem

Kurtalan 21.02.2024 - 19:20, Güncelleme: 21.02.2024 - 19:20 11059+ kez okundu.
 

Tren raylarının bulunduğu yola kasisli önlem

Kurtalan Tren Garında dönüş alan trenler için yapılan müselles yol ayrımı üzerinden geçen arabalar için kasis yapıldı.
Tekel Mahallesinde Kurtalan Garına gelen trenlerin dönüş almasını sağlayan müselles yol ayrımının Recep Tayyip Erdoğan Bulvarından geçen kısmında arabaların daha yavaş ve güvenilir bir şekilde demir yolu üzerinden geçmesi için yol kasisi yapıldı. Kasis yapıla yol güzergahında özelikle gece vaktinde yoğun kalabalık barındıran Sare ve Masal Düğün Salonu da bulunuyor, kasislerin düğün salonuna gelen vatandaşlar içinde güvenlik sağlayacağı düşünülüyor. (Mehmet Sadık AKSOY)    
Kurtalan Tren Garında dönüş alan trenler için yapılan müselles yol ayrımı üzerinden geçen arabalar için kasis yapıldı.

Tekel Mahallesinde Kurtalan Garına gelen trenlerin dönüş almasını sağlayan müselles yol ayrımının Recep Tayyip Erdoğan Bulvarından geçen kısmında arabaların daha yavaş ve güvenilir bir şekilde demir yolu üzerinden geçmesi için yol kasisi yapıldı.

Kasis yapıla yol güzergahında özelikle gece vaktinde yoğun kalabalık barındıran Sare ve Masal Düğün Salonu da bulunuyor, kasislerin düğün salonuna gelen vatandaşlar içinde güvenlik sağlayacağı düşünülüyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.