UGAR’DAN ESNAF ZİYARETİ

Kurtalan 22.03.2024 - 21:17, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:17 4795+ kez okundu.
 

UGAR’DAN ESNAF ZİYARETİ

HÜDA PAR Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.
HÜDA PAR Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Ugar esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçilmeleri halinde Kurtalan’ın hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Esnaflara projelerini aktaran Ugar, “Partimiz ilk kez Kurtalan’da belediye Başkanı adayı gösteriyor. Halkımıza projelerimizi anlatıyoruz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan su ve işsizlik sorununu Allah’ın izniyle çözeceğiz.” dedi. Ugar ve beraberindeki partililer daha sonda esnaflara porjelerinin bulunduğu kitapçıkları dağıttı. (Abdulaziz ÖZCAN)
HÜDA PAR Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

HÜDA PAR Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Ugar esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçilmeleri halinde Kurtalan’ın hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Esnaflara projelerini aktaran Ugar,

“Partimiz ilk kez Kurtalan’da belediye Başkanı adayı gösteriyor. Halkımıza projelerimizi anlatıyoruz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan su ve işsizlik sorununu Allah’ın izniyle çözeceğiz.” dedi.

Ugar ve beraberindeki partililer daha sonda esnaflara porjelerinin bulunduğu kitapçıkları dağıttı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.